Over mij

gerdaPianospelen, en vooral ook samen met anderen muziek maken, is mijn passie.
Bezig zijn met muziek vult mijn leven.
Wil je echt leren pianospelen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Ik ben een professional in het geven van pianoles. De leeftijd van mijn leerlingen loopt sterk uiteen, van kinderen van 5 jaar tot studenten, van jongvolwassenen tot ouderen en van beginners tot gevorderden.

 

Voor mij staat de leerling centraal

Leerlingen kunnen bij mij terecht voor diverse stijlen, zoals, klassiek, blues, boogie, jazz, pop etc., maar het is noodzakelijk wel eerst de basis van het pianospelen onder de knie te krijgen. En, hoe vaker je speelt, des te leuker het wordt!

Wil je meer weten over de muziektheorie of solfège? Dan kan ik je daar les in geven. Omdat iedereen anders is volg ik niet voor iedereen dezelfde route/methode. Een paar keer per jaar geef ik een voorspeelavond voor mijn leerlingen, op een leuke locatie met een mooie vleugel.

 

Opleiding

Ik heb na de middelbare school Schoolmuziek en Piano gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Mijn carrière als muziekdocente startte op een basisschool in de schilderswijk van Den Haag. Vervolgens werkte ik bij de muziekschool in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis als AMV-docente, docente piano en als muziekconsulente voor de basisscholen in alle 3 de gemeenten. Ik begeleid zangers, instrumentalisten en koren. Momenteel speel ik in verschillende bezettingen kamermuziek.

Wanneer je zelf actief blijft musiceren wordt het lesgeven nog leuker dan het al is! Momenteel geef ik lessen in Maassluis en Vlaardingen, waar ik leerlingen ontvang uit diverse gemeenten zoals Hoek van Holland (Gemeente Rotterdam), Maasland, Maassluis, Schiedam, Schipluiden, Vlaardingen en het Westland.